Kinderen met hun melkgebit hebben hun eigen probleempjes. Onze Paulien Buyn helpt ze graag op te lossen, zij zorgt er mede voor dat kinderen zich in onze huiselijke, kindvriendelijke omgeving al snel op hun gemak voelen.

Wij adviseren ouders om kinderen vanaf 18 maanden mee te nemen naar onze praktijk. Zo kunnen kinderen al op jonge leeftijd kennismaken met de omgeving en de tandarts. Bovendien kunnen zij vast rustig aan een controle wennen. Echte controles doen wij vanaf een leeftijd van ongeveer 2 jaar. Leuke boekjes over tanden en het tandartsbezoek liggen in de kinderhoek al voor hun klaar.

Kinderen, klein en groot, worden op een vriendelijke en prettige manier benaderd waardoor ze zich op hun gemak zullen voelen. En als kinderen na de controle ook nog eens wat leuks mogen uitzoeken… komen zij vanaf jongs af aan periodiek graag hun tanden laten zien!