Bij deze willen wij U laten weten dat tandarts Tuin per 10 februari 2014, na 38 jaar, stopt met zijn werkzaamheden op het terrein van de algemene tandheelkunde in onze Groepspraktijk.

Gezien zijn expertise op het terrein van de Volledige Gebitsprothese en zijn werkzaamheden aan de Universiteit dienaangaande, zijn wij verheugd dat de heer Tuin voor deze activiteit aan de Groepspraktijk verbonden zal blijven.

Het is de filosofie van de Groepspraktijk om medewerkers de gelegenheid te geven om zich, naast de algemene tandheelkunde, ook  op bepaalde onderdelen van de tandheelkunde toe te leggen. Zo doet  tandarts Bos dit voor de Orthodontie en  tandarts Nicia dit voor de Endodontie.

Het spreekt vanzelf dat de patiënten van Tandarts Tuin voor de algemene tandheelkunde van harte worden uitgenodigd om nader kennis te maken met, en welkom zijn bij, de tandartsen Bos en Nicia.

Tandarts Tuin heeft deze 38 jaar met veel, inzet, plezier en kennis aan de opbouw van onze Groepspraktijk gewerkt.

Om zijn vertrek niet onopgemerkt te laten geschieden en U in de gelegenheid te stellen persoonlijk afscheid te nemen c.q. kennis te laten maken met de andere tandartsen,  nodigen wij U van harte uit voor een borrel op 14 Februari tussen 15.00 en 17.00 uur in “De Hanebalken” boven restaurant de Eendracht; Hoogstraat 37 te Abcoude. Ingang is aan de achterzijde van de Eendracht.

Tandheelkundig Centrum Abcoude,

G. W.Tuin

C.D.Bos

J.L.Nicia.

R.S.V.P. voor 31 januari ; 0294-283102 of thcabc@xs4all.nl