Zoek
Sluit dit zoekvak.

De praktijk

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag.
Maandag08.00 – 21.00
Dinsdag08.00 – 16.45
Woensdag08.00 – 16.45
Donderdag08.00 – 16.45
Vrijdag08.00 – 12.00
*Op werkdagen tussen 12.00 en 13.00 en op maandag na 16.45 zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Hartelijk welkom in onze praktijk

Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden.

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

De tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar onder nummer: 0294 – 28 31 02.

Telefonisch bereikbaar zijn we bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 12.00 en 13.00 tot 16.45 en vrijdag van 8.00 tot 12.00.

Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de receptioniste. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u informatie over de dienstdoende tandarts en bijbehorende adres en telefoonnummers.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.00 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen.

Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de dienstdoende tandarts. 

Bij pijnklachten en spoedgevallen buiten werktijd hebben wij een samenwerking met de Tandartsspoedpraktijk van het OLVG, Oosterpark 9 1091 AC Amsterdam. We hebben hier goede ervaringen mee. Ze zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer: 0900-8602. Er is een parkeergarage aanwezig en is goed bereikbaar via Tram 7 of bus 37.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing). Wanneer u uw dossier opvraagt of wanneer een dossier overgedragen moet worden bijvoorbeeld in verband met verhuizing, dan wordt er een machtigingsformulier voor het overdragen van een dossier ingevuld en ondertekend.

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de receptioniste/assistente en/of de tandarts.

Betalingsvoorwaarden

De declaratie gaat eerst naar de verzekering. U krijgt daarna een declaratie van het resterende bedrag via de mail. Dit bedrag maakt u binnen 14 dagen na ontvangst van de declaratie over naar ons rekeningnummer via een betaallink. U kunt voor behandelingen boven de 150 euro een begroting krijgen.

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT, de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde.

Met vriendelijke groet,
Het Tandheelkundig Team